تارت چدار گوجه فرنگی آسان – تغذیه ماریسا مور:


تارت پنیر گوجه فرنگی با این 3 ماده از گوجه فرنگی تازه تابستانی و پنیر تند برای یک لقمه ساده و خوشمزه استفاده می کند. از این کیک به عنوان پیش غذا یا همراه با سالاد سبزیجات برای یک وعده غذایی سبک اما دلچسب تابستانی لذت ببرید.

پنیر گوجه فرنگی با دستمال سفید ترش و چرخ پیتزا

این پست توسط دوستان من در Cabot Creamery حمایت می شود.

این دستور العمل اواخر تابستان با گوجه فرنگی تازه تابستانی و شیرینی پف دار چدار تیز بسته بندی شده است. این یک پیچ و تاب بسیار ساده روی پای سنتی گوجه فرنگی جنوبی بدون تمام کار است.

برای تهیه این کیک آسان ، باید به یاد داشته باشید که دارید شیرینی پفکی خود را آب می کنید ، اما به سرعت جمع می شود.

شما به آن نیاز خواهید داشت

شیرینی پفکی
گوجه فرنگی تازه رسیده
Cabot Vermont Sharp Cheddar:
نمک و فلفل ترک خورده
ریحان تازه (اختیاری اما توصیه می شود)

نکاتی در مورد گوجه فرنگی خوشمزه

این یک دستور عالی برای استفاده از گوجه فرنگی تازه از باغ است. من به اندازه کافی خوش شانس بودم که مقداری گوجه فرنگی موروثی در دست داشتم.

گوجه فرنگی تابستانی ایده آل ، تازه یا پخته نیست. اما از آنجا که می دانستم نمی توانم همه آنها را بخورم ، این کیک راه حل مناسبی بود.

در اینجا نکاتی وجود دارد که به شما کمک می کند حداکثر استفاده را از آن ببرید.
گوجه فرنگی ها را به همان ضخامت برش دهید. برای اینکه گوجه فرنگی ها به طور یکنواخت پخته شوند ، آنها را نازک برش دهید ؛ ضخامت آنها تا ¼ اینچ باشد.

گوجه فرنگی ها را خوب فشار دهید. برای جلوگیری از ترش شدن مرطوب ، گوجه فرنگی باید خشک شود. برای این کار از یک دستمال پارچه ای تمیز استفاده کردم. به سادگی برش دهید: گوجه فرنگی ها را روی دستمال پارچه ای ، حوله آشپزخانه یا دستمال کاغذی تمیز به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا مایع اضافی از بین برود.

گوجه فرنگی ها را مزه دار کنید. اگرچه گوجه فرنگی به تنهایی معطر است ، اما نمک طعم آن را بیشتر می کند. فلفل هم اضافه کردم

گوجه فرنگی قرمز را روی دستمال پارچه ای خرد کنید

استفاده از شیرینی پفکی

شیرینی پفکی خریداری شده کلید تهیه این دستور العمل در کوتاه ترین زمان است. من سعی نمی کنم آن را در خانه انجام دهم.

حتما بگذارید شیرینی پفکی در یخچال یا در دمای اتاق خنک شود تا به راحتی باز شود. از رول برای خمیر برابر با اندازه ورق پخت خود استفاده کنید.

من از کاغذ روغنی برای پوشاندن ورق پختم استفاده کردم. همچنین می توانید از قالب فر سیلیکونی استفاده کنید. من کاغذ را دوست دارم زیرا به راحتی می توانید کیک را از قالب به فریزر برسانید.

شیرینی پف دار بالا با برش های پنیر و گوجه فرنگی

با استفاده از چنگال ، خمیر را کاملاً بپزید.

Cheddar خواهد بود “چسب” است که این کیک را نگه می دارد ، البته ، طعم باور نکردنی را اضافه می کند.

وقتی گوجه فرنگی سر جایش قرار گرفت ، گوجه فرنگی را با نمک و فلفل بپاشید. بپزید تا قهوه ای طلایی شود.

(برای دستورالعمل گام به گام به پایین بروید).

پنیر خرد شده در یک کاسه سبز ، که در پس زمینه آن پنیر رنده شده قرار دارد

یک پنیر خوب انتخاب کنید

این دستور فقط شامل 3 ماده است. بنابراین ، می توان افراد واجد شرایط را انتخاب کرد.

من از Cabot Vermont Sharp Cheddar استفاده می کنم. اگر نمی دانید ، Cabot یک شرکت تعاونی است که متعلق به خانواده های کشاورز در سراسر نیو انگلند است ، 100٪ سود به کشاورزان برمی گردد.

من می گویم که من از طریق آن و از طریق چدار فوق العاده تیز و. شما می توانید از هر یک از این موارد استفاده کنید ، اما من قطعاً توصیه می کنم که از آن استفاده کنید.

پنیر بدون زحمت ذوب می شود و یک نان تست عالی با شیرینی پف دار تهیه شده با کره می سازد.

چیزکیک گوجه فرنگی به صورت مربع در زمینه خاکستری بریده شده است

سرویس ایده

شما می توانید از این نوع گوجه فرنگی به عنوان اصلی استفاده کنید و مانند پیتزا از آن لذت ببرید. اما من دوست داشتم آن را با سالاد سبز ترکیب کنم یا روی تنقلات با سبزیجات و سایر پیش غذاها قرار دهم.

این یک گزینه زیبا برای پایان تابستان است که با یک انبار شراب ترکیب شود. صبحانه را با دوست دختران خود سرو کنید – هیچ کس نباید بداند که آشپزی چقدر آسان است. و از آنجا که می توانید از آن گرم یا در دمای اتاق لذت ببرید ، می توانید آن را برای پیک نیک یا یک روز در پارک ببرید.

باقی مانده را یخ زده و در فر تنیر گرم کنید.

چگونه می خواهید از این دستور غذا استفاده کنید؟ لطفاً در نظرات یا اینستاگرام به من اطلاع دهید. من همیشه به دنبال ایده های جدید هستم.

کیک گوجه فرنگی روی پوست

دستور پخت را چاپ کنید

کیک چدار گوجه فرنگی آسان

تارت پنیر گوجه فرنگی با این 3 ماده از گوجه فرنگی تازه تابستانی و پنیر تند برای یک لقمه ساده و خوشمزه استفاده می کند. از این کیک به عنوان پیش غذا یا همراه با سالاد سبزیجات برای یک وعده غذایی سبک اما دلچسب تابستانی لذت ببرید.

دوره: پیش غذا ، پیش غذا

آشپزخانه. آمریکایی:

کلمه کلیدی: دستور العمل های گوجه فرنگی

خدمات: 8:

کالری: 234کیلوکالری

عناصر:

  • 1: ورق: شیرینی پفکی
  • 1: گوجه فرنگی بزرگ و رسیده (در صورت وجود میراث)
  • 1: فنجان Cabot Vermont Sharp Cheddar:
  • نمک و فلفل تازه خرد شده
  • ریحان تازه ، حدود 2 قاشق غذاخوری ، برش خورده (اختیاری)

دستورالعمل ها:

  • فر را روی 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • شیرینی پفکی را از فریزر خارج کنید. حداقل 4 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.

  • گوجه فرنگی را به برش های ⅙ – ¼ اینچ خرد کنید. حوله آشپزخانه یا حوله پارچه ای تمیز را بدون خیساندن بگذارید. یک حوله آشپزخانه تمیز دیگر روی آن قرار دهید. اجازه دهید 30 دقیقه خشک شود. این مرحله را از دست ندهید. می توان از آن برای جلوگیری از ترش شدن مرطوب استفاده کرد.

  • کاغذ روغنی یا کیک سیلیکونی را روی یک ورقه پخت بزرگ قرار دهید. پفک ذوب شده را روی یک ورقه پخت صاف پهن کنید. کمی فشار دهید یا رول کنید تا صاف شود. کل خمیر را با چنگال پر کنید.

  • شیرینی پفکی را به طور مساوی با یک لیوان پنیر چدار بپاشید. برش های گوجه فرنگی خشک شده را روی پنیر قرار دهید. گوجه فرنگی را با نمک درشت و فلفل تازه خرد شده بپاشید. به نصف فنجان باقیمانده پنیر بچسبید.

  • به مدت 15-20 دقیقه یا تا زمانی که پنیر کف کند و پفک طلایی شود بپزید. از فر خارج کنید. اجازه دهید کیک حداقل 5 دقیقه روی قفسه خنک کننده خنک شود. G با ریحان پاره یا خرد شده توجیه کنید. در دمای گرم یا اتاق سرو کنید.

یادداشت

نکات دستور غذا:

گوجه فرنگی را به همان ضخامت برش دهید. برای اینکه گوجه فرنگی ها به طور یکنواخت پخته شوند ، آنها را نازک برش بزنید ؛ ضخامت آنها حداکثر تا 7 اینچ باشد.
گوجه فرنگی ها را خوب فشار دهید. برای جلوگیری از ترش شدن مرطوب ، گوجه فرنگی باید خشک شود. برای این کار از یک دستمال پارچه ای تمیز استفاده کردم.
اجازه دهید شیرینی پفکی کاملاً ذوب شود. این باعث می شود که راحت تر بتوانید رول کنید.
برای اطلاع از جزئیات و نکات کامل دستور غذا به marisamoore.com مراجعه کنید.

تغذیه

کالری: 234کیلوکالری |: کربوهیدرات ها 16:است: |: پروتئین: 6:است: |: چربی: 16:است: |: چربی های اشباع شده. 6:است: |: چربی اشباع نشده 2:است: |: چربی اشباع شده. 8:است: |: کلسترول: 15:میلی گرم: |: سدیم 166میلی گرم: |: پتاسیم 142:میلی گرم: |: فیبر: 1:است: |: قند. 2:است: |: ویتامین A: 526IU: |: ویتامین سی: 6:میلی گرم: |: کلسیم 110:میلی گرم: |: اهن: 1:میلی گرم:



دیدگاهتان را بنویسید