تفاوت جوش شیرین و جوش شیرین


تفاوت جوش شیرین و جوش شیرین

مواد لازم برای پخت عبارتند از جوش شیرین و بیکینگ پودر. آنها قبل از پخت به نانوایی اضافه می شوند تا حجم محصول نهایی را افزایش داده و دی اکسید کربن تولید کنند. اما نحوه استفاده از این دو ترکیب متفاوت است. در این مقاله ، از وب سایت رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه در اصفهان ، قصد داریم تفاوت جوش شیرین و جوش شیرین را بررسی کنیم.

جوش شیرین در واقع بی کربنات سدیم خالص است که با رطوبت و ترکیبات اسیدی در غذا مخلوط می شود. در دمای اتاق دی اکسید کربن تولید می کند. این واکنش به محض ترکیب شدن ترکیبات شروع می شود. بنابراین ، در این مرحله باید سریع عمل کنید. مواد را سریع آماده کنید و آنها را در فر قرار دهید. در غیر این صورت ، گاز تولید شده از بافت خارج شده و باعث کاهش حجم محصول نهایی می شود.

بیکینگ پودر یک ترکیب پیچیده تر است که حاوی جوش شیرین با یک ترکیب اسیدی مانند اسید تارتاریک و پرکننده هایی مانند نشاسته است. هنگام استفاده از بیکینگ پودر ، به محض مخلوط شدن مواد در دمای اتاق ، مقداری دی اکسید کربن از خود ساطع می شود ، اما بیشتر آن در حین پخت تولید می شود. اینکه کدام یک از دو ماده در دستور پخت استفاده می شود بستگی به سایر مواد موجود در دستور غذا دارد.


مطالب پیشنهادی:

گوشت بخورید یا نخورید


جوش شیرین یک ترکیب قلیایی است اگر با ترکیبات اسیدی مخلوط مانند آب میوه و ماست در تضاد نباشد ، طعم تلخی ایجاد می کند ، اما بیکینگ پودر حاوی هر دو ترکیب اسیدی و قلیایی و بنابراین ، عملا روی طعم تاثیر نمی گذارد

دستورالعمل استفاده از بیکینگ پودر به طور کلی حاوی سایر مواد با طعم خنثی مانند شیر است. البته می توان از جوش شیرین به جای جوش شیرین استفاده کرد ، اما به عنوان مثال ، در مواردی که در دستورالعمل کیک بکینگ پودر توصیه می شود ، نمی توان از جوش شیرین استفاده کرد زیرا جوش شیرین حاوی مواد اسیدی برای افزایش حجم نیست. از کیک ، اما می توان به خامه ترش اضافه کرد. به جای بیکینگ پودر ، از جوش شیرین استفاده می کرد.

تفاوت سودا و بیکینگ پودر توسط متخصص تغذیه در اصفهان ارائه می شود


دکتر رضا اطمینانانی می تواند با ارائه روشهای اساسی تغذیه به مقدار غذا و حالت ، نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روانی ایفا کند.

برای مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه اصفهان کلیک کنید.


دکتر رضا اطمینانانی

متخصص تغذیه اصفهان


مطالب پیشنهادی:

بوی بد دهان را با رژیم غذایی از بین ببرید

کاهش وزن نامناسب و پوکی استخوان

چربی شکم را با پنج ماده مغذی کاهش دهید

خمیر ترش یا جوش شیرین




دیدگاهتان را بنویسید