تمشک شکلات تیره وگن مگنوم استیک


در این ماگ فوق العاده ساده وگان ، نوارها با خامه تمشک خامه ای شیرین پوشیده شده با شکلات پاییزی پوشانده شده است. برای ایجاد یک مهمانی فراموش نشدنی تنها به یک الگوی مخلوط کن و مخلوط کن نیاز دارید. بدون گلوتن ، بدون آجیل و FODMAP کم.

من قبلاً عاشق میله های مغناطیسی بودم. یادم می آید وقتی کوچک بودم بعد از شام زیاد به مغازه گوشه می دویدم و به اروپا سفر می کردم. آنها افول محض هستند و گاهی اوقات این همان چیزی است که شما برای آن تلاش می کنید.

با دیدن چند گیاهخوار روی اینترنت ، فکر کردم خوب است که خودم آن را تهیه کنم. اما من واقعاً می خواستم یک بستنی با طعم میوه درست کنم که زیاد آن را نمی بینید. این معمولا بستنی وانیلی با چرخش میوه است ، زیرا میوه آب اضافی را به میله اضافه می کند ، که می تواند آن را یخ بزند. اما آنجا که اراده وجود دارد ، راهی نیز وجود دارد…

من روی آنها زیاد کار کرده ام و واقعاً از نحوه ظاهر آنها خوشحالم. اساس سبک “خامه” آنها را خامه ای میوه ای ، شیرین و ترش بدون یک تن خامه نارگیل می کند. تهیه چنین مهمانی مفرحی در یک روز گرم واقعا آسان است. اگر بتوانید یک نسخه وگان خوب تهیه کنید ، آنها با شکلات سفید خوشمزه خواهند بود.

آنچه شما برای ساختن چوب در این آهنربای گیاهی سالم نیاز دارید

از آنجا که پایه این میله ها یک کرم خوب است ، کاشی های موجود در این آهنربا به جز FODMAP کم فاقد مهره هستند. تمشکهای موجود در فنجان P in دارای FODMAP کم و موزهای رسیده در فنجان F are دارای FODMAP کم هستند. این یک دسر FODMAP خوب برای یک روز گرم است.

با فرض اینکه در خانه نمک دارید ، این 8 ماده را مصرف کنید … هستید چند قالب بردارید.

  • تمشک یخ زده
  • موز یخ زده
  • کرم نارگیل
  • وانیل
  • قند
  • آب لیمو
  • چیپس شکلات تلخ
  • روغن نارگیل

از کجا می توان قالب های آهنربای سیلیکونی پیدا کرد

شما می توانید آنها را کاملاً در قالب دیگری بسازید ، اما ساختن قالب سیلیکونی بسیار خوب است ، که به راحتی آنها را نیز جدا می کنید.

دروغ نمی گویم. اینجاست که آمازون به کار می آید. من قالبهای بستنی Silikomart Classic را از آمازون خریداری کردم (پیوند وابسته ، بدون حمایت) بعد از اینکه نتوانستم آنها را در جای دیگری پیدا کنم.

چگونه می توان پوشش مغناطیسی شکلاتی کاملاً صاف را بدست آورد

متوجه خواهید شد که روکش شکلاتی در این عکس ها کمی روستیک است. چون زندگی واقعی است: من آنها را برای خانواده ام می سازم. اما من می دانم که برخی از شما دوست دارید این محصول به همان اندازه ای که در فروشگاه خریداری کرده اید یکنواخت باشد ، بنابراین نحوه انجام این کار در اینجا آمده است.

تکنیک اولین روش غوطه وری

  • بعد از یخ زدن چوب بستنی ، سه دسته شکلات درست کنید. بله ، سه گانه اجازه دهید کمی خنک شود ، سپس تمام شکلات را در شکلات آغشته کنید. قطره اضافی را بگذارید و آن را روی یک ورقه پخت پوشانده شده با کاغذ روغنی قرار دهید و چند دقیقه فریز کنید. (این روش ، همانطور که ممکن است انتظار داشته باشید ، کمی شکلات اضافی ایجاد می کند. می توانید آن را به شکلات تخته ای تبدیل کنید).

تکنیک دوم روش قالب گیری

  • قبل از اینکه برش های بستنی خود را درست کنید ، می خواهید شکلات را درست کنید. با استفاده از یک کفگیر سیلیکونی ، یک لایه شکلات را داخل قالب سیلیکونی پهن کنید و مراقب باشید که چوب پاره شده بسته نشود. در حین آماده سازی مواد ، شکلات را بپوشانید و فریز کنید ، پاپ در فریزر ذوب می شود. بعد از پرکردن و انجماد ، شکلات را در دیگ دوگانه گرم کنید و سپس پرکن را صاف کنید. طبق معمول یخ بزنید.

دسرهای سبزیجات بیشتر

میله های شکلاتی تیره مگنوم تمشک وگان:

دستور پخت را چاپ کنید
دستور پین:

تمشک شکلات تیره وگن مگنوم استیک

نوار این ماگنا گیاهی دارای یک کرم خامه ای و تمشکی میوه ای زیبا است که روی آن شکلات تلخ رو به افول قرار گرفته است. تهیه آن بسیار آسان است ، فقط 8 ماده ، بدون آجیل و با FODMAP کم.

زمان آماده سازی:15: دقیقه

زمان انجماد:6: ساعت ها:

کل زمان:6: ساعت ها: 20: دقیقه

آشپزخانه. آمریکایی:

رژیم غذایی. بدون گلوتن ، گیاهخوار ، گیاهخوار

کلمه کلیدی: دسر ، میان وعده سالم ، میان وعده گیاهی ، نوار مغناطیسی وگان
ترجیح رژیم غذایی بدون گلوتن ، FODMAP کم ، بدون آجیل ، گیاه خواران ، گیاه خواران

خدمات: 4: لایه ها: 90 میلی لیتر

نویسنده: Desiree Nielsen، RD:

عناصر:

میله های مگنوم:

  • 1: میانگین: موز رسیده منجمد
  • 1: فنجان تمشک منجمد
  • : فنجان کرم نارگیل (20 درصد چربی)
  • 1: قاشق سوپخوری عصاره وانیل خالص
  • 1: قاشق سوپخوری قند
  • 1: قاشق چایخوری آب لیمو تازه فشرده شده
  • خرج کردن: نمک

روکش شکلاتی

  • 1/2: فنجان چیپس شکلات تلخ
  • 1: قاشق چایخوری روغن نارگیل

دستورالعمل ها:

  • موز ، تمشک ، خامه نارگیل ، وانیل ، شکر ، آب لیمو و نمک را در یک مخلوط کن با سرعت بالا مخلوط کنید تا یکدست شود. با سرعت بسیار کم شروع کنید (1-2) و با مخلوط شدن به آرامی به 5 افزایش دهید ، ممکن است به مداخله خود نیاز داشته باشید.

  • یک قاشق خامه خوب را در قالبهای مگنتو بریزید. برای تراز کردن روی و کلیک کنید. چوب ها را به قالب ها اضافه کنید. حداقل 6 ساعت در یخچال قرار دهید.

  • هنگامی که آماده پوشاندن هستید ، یک قابلمه کوچک با 1 اینچ آب را در یک کاسه کوچک شیشه ای مقاوم در برابر حرارت قرار دهید تا یک قابلمه دو طرفه ایجاد شود. حرارت را روی متوسط ​​کم کنید ، روغن نارگیل شکلاتی را به کاسه اضافه کنید ، مرتباً هم بزنید تا یکدست شود و کاملاً ذوب شود. در صورت تبخیر آب ، حرارت را به حداقل برسانید.

  • بوته ها را با دقت از قالب خارج کنید. شکلات را از روی حرارت بردارید و بگذارید 2-3 دقیقه خنک شود. سپس روی کاشی های آهنربایی شکلات بپاشید ، فرو کنید یا بریزید ، نکات پست وبلاگ را بخوانید.

  • میله ها را روی یک ورقه پخت کوچک با روکش پوست قرار دهید و به مدت پنج دقیقه در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. پس از نصب ، برای نگهداری یا تحویل به کیسه های یخچال منتقل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید