ماهی قزل آلا بو داده با 50/50 برنج Cilantro-Lime


دستور تهیه توسط: داون جکسون بلاتنر ، RDN ، CSSD: |: استایل توسط: لیندسی گاسکوت
عکاسی توسط: پل گربه

آن را بپذیریم. ماهی قزل آلا و برنج جزء اصلی چرخش شام هفتگی شما هستند ، اگرچه سریع و آسان ، کمی غیر قابل توضیح است. به همین دلیل است که می دانیم با این نسخه بازسازی شده به پایان خواهید رسید.

تعویض برنج معمولی در 50/50 یک تغییر جدی در بازی است. این برنج قهوه ای را با برنج گل کلم ترکیب می کند ، با آهک و گشنیز خوشمزه در بخش طعم قرار می دهد. این وعده غذایی عصرانه آسان ، سرشار از ماهی های چرب امگا 3 ، نه تنها خوشمزه است بلکه برای سلامت شما نیز مفید است.

ماهی قزل آلا بو داده با 50/50 برنج Cilantro-Lime

زمان آماده سازی. 5 دقیقه کل زمان: 45 دقیقه اجرا می کند: 4 بخش

50/50 برنج.
¾ فنجان برنج قهوه ای شل
1 و نیم لیوان آب
3 فنجان برنج گل کلم منجمد
cila فنجان گشنیز ، خرد شده
آب لیمو ، 1 عدد آب پوست
½ قاشق چایخوری نمک دریا
½ قاشق چایخوری فلفل

ماهی.
ماهی قزل آلا 16 اونس
olive قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری ادویه خرد شده
G توجیه کنید. 1 عدد آووکادو ، ورقه شده

  1. برنج را طبق دستورالعمل بسته بپزید. وقتی پخت ، برنج گل کلم یخ زده را اضافه کنید ، دوباره بپوشانید و بگذارید 10 دقیقه بماند. با چنگال نرم کنید ، گشنیز ، پوست لیمو ، آب لیمو ، نمک و فلفل را اضافه کنید.
  2. هنگام پخت برنج ، فر را روی 375 گرم کنید. ماهی را زیر پوست در یک ورقه پخت با روکش پوست قرار دهید ، ماهی را چرب کنید ، با ادویه جات بپاشید.
  3. به مدت 12-15 دقیقه بپزید تا ماهی مات شود و دمای داخلی آن به 145 درجه برسد. با برنج گشنیز و آهک و آووکادو خرد شده سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید