کوکی های شکلاتی ماجراجویی خود را بدون آرد انتخاب کنید – امی لونگارد


عناصر:

پوره موز 3 عدد
2 فنجان جو دوسر (من از جو دو سر استفاده کردم ، اما جو دوسر سریع کار می کند)
1 فنجان کره بادام زمینی نرم یا ترد (1/2 فنجان مکعب و 1/2 فنجان تاهینی یا 1 فنجان گردو یا کره دانه دلخواه)
1 قاشق چایخوری وانیل
1/2 فنجان نارگیل خرد شده
3 قاشق غذاخوری شربت افرا
چیپس شکلات تلخ غیر لبنی (به اندازه دلخواه)
نمک دریا (فقط چند قاشق غذاخوری برای افزودن به دستور غذا یا پاشیدن روی آن)

جهت ها.

فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید و ورق پخت را با کاغذ روغنی یا پد سیلیکونی بپوشانید.

همه مواد را با هم مخلوط کنید. شما می توانید مواد افزودنی و یا حذف و / یا جایگزینی کره بادام زمینی را با آجیل یا کره دیگر یا هر مخلوطی از کره مهره / دانه ترجیحی خود انتخاب کنید (لطفاً توجه داشته باشید که اگر از کره های جایگزین مانند tahini استفاده می کنید ممکن است نیاز به سازگاری داشته باشید) شیرینی با کمی شربت افرا یا چیپس شکلات اضافی). در عکس بالا می بینید که من تخمه کدو اضافه کردم. من دانه های ناچیا و کمی دارچین را اضافه کردم. زمان های دیگر که من این دستور غذا را تهیه کرده ام ، کتان چرخ کرده ، شاهدانه ، گردو و / یا کشمش را اضافه کرده ام. خلاق بودن. مواد مورد علاقه خود را اضافه کنید زیرا این دستور کوکی سنتی شما نیست و بسیار بخشنده است.

بعد از اینکه مواد را کاملاً مخلوط کردید ، خمیر را بچشید تا مطمئن شوید که به دلخواه شما است ، سپس گلوله هایی با اندازه مساوی درست کنید (من معمولاً 20 تا 24 کوکی به دست می آورم زیرا من آنها را در طرف کوچکتر نگه می دارم) و آنها را روی ورقه پخت خود قرار دهید. آنها را با چنگال یا با دست کمی صاف کنید. ورق را به فر منتقل کنید. به مدت 16-18 دقیقه بپزید. این کوکی ها واقعاً منبسط نمی شوند یا کرکی نمی شوند ، اما در داخل آنها کمی ترد می شوند.

پس از انجماد ، می توانید آنها را در دمای اتاق به مدت یک هفته در یک ظرف هوابند یا چند ماه در فریزر نگهداری کنید. لذت بردن!



دیدگاهتان را بنویسید