شکر یا کربوهیدرات. چه چیزی برای سلامتی شما بدتر است؟


قند بهتر از کربوهیدرات؟

قند بهتر از کربوهیدرات؟

سوالی وجود دارد که باعث می شود خوب فکر کنیم. این یکی درباره سلامتی است. شما آن را حدس زدید! اگر از سلامت خود مطلع هستید ، شرط می بندیم که ممکن است این س questionال را در Google نیز جستجو کرده باشید. بیایید این ایده را یکبار برای همیشه بررسی کنیم تا به پایان این معما برسیم.

منشا بحث

از زمان شیوع بیماری در خانه های خود گیر کرده ایم ، ما با پست های رسانه های اجتماعی و بحث در مورد ضرورت توجه به سلامت خود بمباران شده ایم.

اکنون ، بیش از هر زمان دیگری ، با شیوع ویروس ، باید رژیم غذایی و انتخاب شیوه زندگی خود را دقیق بررسی کنیم. اگر قبلاً بیماریهای همزمان مانند چاقی داشته باشیم ، عفونت COVID می تواند یک چرخش ناخوشایند داشته باشد.

برای اولین بار ، کل ملت شروع به مطالعه سلامت و نحوه بهبود آن از طریق رژیم غذایی سخت کردند.

و لیست اصلی غذاهایی که تصمیم گرفتیم از آنها اجتناب کنیم ، قند و کربوهیدرات بود.

اما اگر بیش از آنچه می دانید در تاریخ وجود داشته باشد چه؟ کدام یک از این دو خطرناک تر است؟ آیا کربوهیدرات ها و قندها عوارض جانبی دارند؟ بیا یک نگاهی بیندازیم.

در اینجا آنچه باید در مورد شکر بدانید آمده است

قندها چیست؟ به بیان ساده ، قندها ساده ترین تخم مرغ های کربوهیدرات دار هستند. مونوساکاریدها و دی ساکاریدها دو دسته قند هستند.

  • مونوساکاریدها – گلوکز ، گالاکتوز و فروکتوز.
  • دی ساکاریدها: ساکارز ، مالتوز ، لاکتوز-ترهالوز.

در طبیعت (در میوه ها: سبزیجات) می توان مونوساکاریدها و دی ساکاریدها را یافت. آنها در طول فتوسنتز تولید می شوند. این محصولات طبیعی را می توان از قندها استخراج و به عنوان مکمل استفاده کرد.

به همین دلیل قندها را می توان به موارد زیر تقسیم کرد:

ترکیب این دو دقیقاً یکسان است. هنگامی که محصولات گیاهی می خورید ، از شکر استفاده می کنید ، همان قندی که به دسرها ، آب نبات ها ، بستنی ها یا آب میوه ها اضافه می کنید.

بدن شما نسبت به منبع قند کور است. هنگامی که مونوساکاریدهای isaccharides وارد بدن می شوند ، به ساده ترین اسبها ، گلوکز-گلوکز تجزیه می شوند. این گلوکز توسط بدن شما به عنوان انرژی برای انجام کلیه عملکردهای خود استفاده می شود.

پس چرا شکر مضر است؟

از نظر فنی ، شکر واقعا مضر نیست ، ضروری است. وسواس ما در مورد عوارض جانبی قند اضافی و شکر فرآوری شده خطری جدی برای سلامتی شما محسوب می شود.

شکر اضافه شده قندی است که به آن نیاز ندارید زیرا شکر اضافی است.

عوارض جانبی قند اضافه شده به شرح زیر است:

  • خطر ایجاد چربی شکمی (اندام داخلی) مرتبط با بیماری قلبی را افزایش می دهد.
  • خطر بیماری کبد چرب غیر الکلی و ناتوانی جنسی را افزایش می دهد.
  • ممکن است روند پیری را تسریع کند.
  • این می تواند منجر به افزایش وزن و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 شود.

میزان مطلوب مصرف روزانه قند نباید بیشتر از موارد زیر باشد:

  • 25 گرم برای خانم ها
  • 36 گرم برای مردان

میوه ها و سبزیجات می توانند به راحتی به این هدف برسند (بله ، برای جلوگیری از استفاده از شکر نیازی به ذخیره شکر ، پاپایای رسیده یا موز ندارید ، این میوه ها بسیار مفید هستند). فقط به شکر فرآوری شده نه بگویید.

در اینجا آنچه باید در مورد کربوهیدرات ها بدانید آمده است

کربوهیدرات ها آنها یکی از سه درشت مغذی (به همراه چربی و پروتئین) هستند. قندها نوعی کربوهیدرات هستند. فیبر و نشاسته (که پلی ساکارید نامیده می شوند) نیز کربوهیدرات هستند. تمام کربوهیدرات ها توسط بدن شما به گلوکز تجزیه می شوند ، که به نوبه خود به عنوان سوخت فعالیت های شما عمل می کند.

بنابراین چرا رژیم کربوهیدرات مضر تلقی می شود؟

همه کربوهیدرات ها مضر نیستند. دو نوع کربوهیدرات وجود دارد.

کربوهیدراتهای ساده – اینها ساختار شیمیایی ساده ای دارند و بدن شما می تواند آنها را به سرعت تجزیه کند. این باعث افزایش سریع قند خون بلافاصله پس از خوردن غذا می شود. اما پس از آن سطح به سرعت کاهش می یابد. همچنین به معنی کاهش سریع انرژی و هضم سریع است. این به نوبه خود باعث می شود در مدت کوتاهی احساس گرسنگی کنید ، باعث می شود بیشتر بخورید.

کربوهیدرات های پیچیده – آنها ساختار پیچیده تری دارند ، تجزیه گلوکز آنها بسیار بیشتر طول می کشد. این بدان معناست که سطح قند خون شما افزایش یا کاهش نمی یابد. کربوهیدراتهای پیچیده انرژی پایداری را برای شما فراهم می کند و برای مدت طولانی احساس سیری خواهید کرد.

بنابراین می بینید که رژیم ساده کربوهیدرات می تواند خطرناک باشد.

نمونه هایی از غذاهایی که باید مراقب آنها باشید عبارتند از:

  • بیسکوییت
  • محصولات پخته شده
  • آب میوه ها
  • نان سفید
  • شکر رومیزی (قهوه ای و سفید)
  • سس گوجه

کربوهیدراتهای پیچیده برای شما مفید است. نمونه هایی از کربوهیدراتهای خوب عبارتند از:

توصیه می شود 45-55 درصد از کالری ما از کربوهیدرات ها تامین شود. بنابراین ، نمی توانید رژیم کربوهیدرات را کنار بگذارید یا نمی توانید کار کنید. کربوهیدرات خود را عاقلانه انتخاب کنید.

اگر کربوهیدرات زیادی بخورید چه؟

مصرف بی رویه کربوهیدراتهای ساده می تواند موارد زیر را ایجاد کند:

برای سالم ماندن چه باید کرد؟

اکنون می دانید که نمی توانید کربوهیدرات ها و قندها را از رژیم غذایی خود حذف کنید. بنابراین در اینجا چند پیشنهاد برای شما وجود دارد.

تا جایی که ممکن است از افزودن قندها و کربوهیدراتهای ساده خودداری کنید.

اطمینان حاصل کنید که به طور منظم ورزش می کنید تا حتی اگر کربوهیدرات های ساده و قندهای فرآوری شده را بخورید ، بتوانید پول اضافی بسوزانید.

از میوه های تازه (مانند سیب ، گلابی ، موز ، پاپایا ، سبزیجات) ، غلات کامل و محصولات لبنی (مانند بادام یا بادام زمینی) به طور منظم استفاده کنید.

یاد بگیرید چگونه با استرس کنار بیایید.

کیفیت خواب خود را بهبود بخشید.

از خوردن غذاهای ناخواسته ، الکل زیاد و سیگار کشیدن خودداری کنید.

اجازه ندهید مد بر رژیم غذایی تمرکز کند. نیازهای شما منحصر به بدن ، جنس ، سن و موقعیت جغرافیایی سن شما است. عاقل باشید و از رژیم غذایی و انتخاب شیوه زندگی خود آگاه باشید و طبیعتاً سلامت شما به تنهایی بهبود می یابد.

اخرین حرف

هر دو قند و کربوهیدراتها برای عملکرد بدن ضروری هستند زیرا انرژی ما را تأمین می کنند.

میوه های طبیعی قندهای طبیعی خوب هستند و می توانند نیاز روزانه شما به قند را برآورده کنند.

قند رومیزی یا قند فرآوری شده بیش از حد قند است و می تواند مشکلات جدی بهداشتی مانند چاقی یا بیماری کبد چرب غیر الکلی ایجاد کند.

کربوهیدراتهای پیچیده مانند غلات کامل و میوه ها برای سلامتی مفید هستند.

کربوهیدراتهای ساده موجود در دسرها و فست فودها خطر چاقی و دیابت را افزایش می دهد.

شکر قهوه ای ممکن است کمی سالمتر از شکر معمولی باشد ، اما دوز سالم شکر قهوه ای فقط یک قاشق چایخوری است. بیش از اینها می تواند برای شما مضر باشد.

خوردن شیرینی می تواند بر شیمی مغز تأثیر بگذارد و باعث می شود شما شیرینی بیشتری بخواهید و دسر بخورید.به


بیشتر بدانید.

10 میوه برای بیماران دیابتی با شاخص گلایسمیک پایین میوه می دهد
10 کربوهیدرات برتر برای مدیریت قند خون
بهترین میوه ها با قند کم (مناسب دیابت)
9 جایگزین طبیعی قند
غذا برای انسولین ثابت است تا سطح قند خون را تثبیت کند

دیدگاهتان را بنویسید