۱۱ خوراکی خوشمزه پایین آورنده قند خون را بشناسید


برخی غذاها در افراد مبتلا به دیابت سبب بالا رفتن یا پایین آمدن قند خون می‌شود. در این مطلب برخی از مواد غذایی را می‌شناسید که می‌تواند جلوی بالا رفتن قند خونتان را بگیرد.

مواد غذایی پایین آوردن قند خون

اگر مبتلابه قندخون و دیابت هستید جالب است بدانید آنچه در دهان می‌گذارید، می‌تواند سبب بالا رفتن یا پایین آمدن قند خونتان شود. مجله اینترنتی در این مطلب به بررسی ۱۱ ماده غذایی می‌پردازد که می‌تواند جلوی بالا رفتن قند خونتان را بگیرد. مواد غذایی پایین آورنده قند خون را در ادامه مطلب بخوانید.

سیب

سیب یکی از مواد غذایی پایین آورنده قند خون است و کالری بسیار پایینی دارد و فیبر آن بسیار بالا است و جلوی گرسنگی را می‌گیرد. این میوه همچنین دشمن کلسترول بد است و میزان قند خون را کاهش می‌دهد.

مواد غذایی پایین آورنده قند خون

آووکادو

این میوه یکی دیگر از مواد غذایی پایین آورنده قند خون است و غنی از اسیدهای چرب مونوی غیراشباع است که سبب کند شدن هضم و پیشگیری از افزایش قند خون بعد از صرف غذا می‌شود.

مواد غذایی پایین آورنده قند خون

جو

می‌توانید جو را جایگزین برنج سفید کنید تا میزان قند خونتان بعد از صرف غذا حدود ۷۰ درصد کاهش یابد و تا ساعت‌ها ثابت بماند. فیبرهای حلال جو هضم را کند کرده و سبب جذب تدریجی قند می‌شود.

جو

سبزیجات

یکی از مواد غذایی پایین آورنده قندخون سبزیجات است. فیبر حلال تمامی سبزیجات می‌تواند قند خون بالا را مهار کند. در ضمن سبزیجات غنی از پروتئین هستند و به‌راحتی می‌توان آن‌ها را جایگزین گوشت قرمز کرد.

ماهی

یکی از دلایل فوت مبتلایان به دیابت ابتلا به ناراحتی‌های قلبی- عروقی است. مصرف یک یا دو بار ماهی در هفته می‌تواند این احتمال را حداقل ۴۰ درصد کاهش دهد.

دانه کتان

دانه‌های کتان غنی از پروتئین، فیبر، چربی‌های خوب از نوعی که در ماهی موجود است و منیزیم است. این مواد قند خون را تنظیم کرده و به سلول‌ها در جذب انسولین کمک می‌کنند.

گردو

گردو حاوی مقادیر بالایی فیبر و پروتئین بوده و سوخت کندی دارد که به‌تدریج به قند تبدیل می‌شود. از سوی دیگر غنی از چربی‌های مونوی غیراشباع است که برای سلامت مفیدند.

انواع دانه‌ها

دانه‌ها غنی از چربی‌های خوب، پروتئین و فیبر هستند که می‌توانند قند خون را پایین نگه‌داشته و از ابتلا به ناراحتی‌های قلبی – عروقی پیشگیری کنند. در ضمن این مواد منبع طبیعی استرول است که چربی خون را کاهش می‌دهد.

انواع دانه‌ها

روغن‌زیتون

روغن‌زیتون طلای مایع نامیده می‌شود، زیرا حاوی ترکیبات ضدالتهابی و قوی است که محققان آن را با آسپیرین مقایسه می‌کنند. برخلاف کره، چربی خوب روغن‌زیتون سبب افزایش مقاومت بدن در برابر انسولین نشده و حتی این مقاومت را کاهش می‌دهد. روغن‌زیتون همچنین کند کننده هضم غذا و باعث واردشدن تدریجی قند به خون است.

روغن‌زیتون

کره بادام‌زمینی

تحقیقات اخیر نشان داده است مصرف کره بادام‌زمینی می‌تواند اشتها را کور کرده و سبب سیری بیشتر فرد در مقایسه با زمانی شود که مواد قندی کم فیبر مصرف می‌کند. در ضمن کره بادام‌زمینی غنی از چربی‌های مونوی غیراشباع است که می‌تواند قند خون را تنظیم کند.

کره بادام‌زمینی

سیب‌زمینی شیرین

یک سیب‌زمینی شیرین که در اجاق کبابی شده ۳۰ درصد کمتر از سیب‌زمینی معمولی قند خون را افزایش می‌دهد زیرا حاوی فیبر بالا و ریزمغذی‌هایی است که ۴۰ درصد آن‌ها از نوع حلال بوده و سبب کاهش کلسترول و کندی هضم غذا می‌شوند.

سیب‌زمینی شیرین

منبع:همشهری

پیشنهاد مطالعه: حتما مطلب نفخ یکی از علائم خطرناک این سرطان است! را بخوانید.



Source link